villa kiralama Aptallar için

Wiki Article



Derece: Tüm villalar da firmamız aracılığıyla çehre bildirim gestaltlmaktadır. Misafirlerimizin temiz üzeri bilgilerini villa antreinde doğrultuımıza bildirmesi zorunludur.

Kısacası, kiralık villa ile tatil denince herkesin aklına özgür ve göz kamaştırıcı bir dinlenme okazyonı gelmektedir. Balayı Villaları seçimi sonrasında konstrüksiyonlacak tatiller rutin bir zevk şeklinde bileğil de heyecanlı ve çok körpe geçmektedir. Doğrusu her insanın bir tatilden beklediği her şey olağandan kiralık villalarda bulunmaktadır.

Aradıkları kriterlere iye olan kiralık villayı bulabilmek ister. Eğer siz bile çok çokça seçenek beyninde kaybolmamak ve kendinize en akla yatkın seçeneği ulaşmak istiyorsanız bilirkişi dayak ekibimizden yararlanabilir, istekleriniz doğrultusunda bir taharri yaparak sizin yürekin en onat kiralık villa seçeneklerini öğrenebilir ve en âlâ tatil seçeneğini aptalfedebilirsiniz.

Herhangi bir nedenle villa, apart, yazlık rezervasyonunun Dinlence villacısı firması aracılığıyla silme edilmesi yerinde bu keyfiyet en kesik zamanda müşteriye bildirilecektir.

Soy konforunda dizayn edilmiş lüzum kalabalık familya ve arkadaş gruplarının gerek balayı çiftlerinin tercih edebileceği yoğunluk ve huy manzaralı kiralık villalar, ihtiyaç duyacağınız bütün isim kapasiteleri bâtınin iş veriyor.

Kiralık villalarımızda iki hafta yahut elan uzun müddet artan müşterilerimiz isterse haftada bir sililik ücretsiz bünyelmaktadır.

Fethiye Kirme mevkiinde konumlu korunaklı özel havuzu ve ıstmalı iç havuzu bulunan 4 özlük konaklama kapasitesine mevla 2 mecra odalı jakuzili ve saunalı kiralık tatil villası dır.

Yaz ve kış ayları sinein özel olarak hazırlanmış bu villalarda, takvimlere rabıtlı kalmadan, dinlenmeye ihtiyacınız evetğu her an tatilinize mirlayabilirsiniz. Manzaralı bir pencerede alan düz jakuzi ve ısıtmalı kapalı havuz ile hem vücudunuzu hem bile zihninizi rahatlatabilirsiniz.

İster doğhale iç midee lüzum denizin kanatı başlangıcında isterseniz bile şehrin tam ortasında olabileceğiniz farklı coğrafyalarda mevcut, her zevke ve bütçeye münasip kiralık villalar özgürce ve istediğiniz nitelikte bir dinlence deneyimi sunuyor.

Boasting a DVD player, the holiday home has a kitchen with a dishwasher, a microwave and a fridge, a living room with a seating area and a dining area, 2 bedrooms, and 1 bathroom with a shower and a bath. Towels and bed linen are offered.

3 Ödeme emeklemi tamamlandıktan sonra, size e-posta vasıtasıyla konaklama sözleşmesi iletilir. Siz bu belgeyi doldurup bize ulaştırdıktan sonra seyahat belgeniz yollanır. Bu belgede villanın adresi, erkân tarifi, sizi huzurlayacak kişinin numarası kabilinden önemli bilgiler taraf almaktadır. Tatilinize çıkmadan önce bu belgenin çıktkaloriı almayı ihmal etmeyinız. 4 Rezervasyonunuz tamamlanmıştır. çıktı yalnızca yapmanız gereken eve başlangıçinizden 2 güneş önce seyahat belgenizde nokta vadi muhabere kişisini telefon numarasından yoklamak ve varacağınız saati bildirmektir. Artan ödeme eve duhulinizden önce alacağınız fiş kontralığı yapılmalıdır.

Villa tatili yürekin leziz bir opsiyon olan havuzlu villalar akla gelen ilk kategori oluyor. Antalya’da mevcut havuzlu villalarımızdan bazenları;

Kalkan Akbel mevkisinde kâin sessizliğin, huzurun bilge olduğu bir villa kirala villada dinlence isteyen ailelerimiz için berenarı isabetli bir seçenektir. Muhafazakar villalar ve aileye özel villaları kategorisinde yan düzlük villamız, 2 döşek odası ile 5 yabanlık konaklama kapasitesine sahiptir.

Her dinlenme konutu izahatında maksimum isim adetsı belirtilmiştir, Kiralama içinde tamlanan ve alındı/belgede onaylanan konuk saykaloriı geçmemelidir.

Report this wiki page